• 1402/04/07 - 09:58
  • تعداد بازدید : 1101
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۱۲۰ اکیپ ثابت و سیار کار بازرسی بهداشتی و شرعی ذبح دام در روز عید قربان را در سراسر استان فارس انجام می‌دهند

به گفته دکتر ناظمی مدیر کل دامپزشکی استان فارس با توجه به فصل گرما و وجود بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) توصیه می شود برای ذبح دامها حتما به کشتارگاها مراجعه نمایند. به همین منظور و رفاه حال شهروندان عزیز،37 کشتارگاه دام موجود در استان از ساعت ۶صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل جهت ذبح دامهای قربانی را دارند.همچنین ۱۲۰ اکیپ بازرسی بهداشتی و 44 اکیپ نظارت شرعی به صورت ثابت و سیار در سراسر استان فارس در محل های کشتار موقت سطح شهر کار نظارت بهداشتی و شرعی دام‌های ذبح شده را انجام می‌دهند این تعداد اکیپ متشکل از 67 دامپزشک ، 89 بازرس بهداشتی گوشت و 29 ناظرشرعی می‌باشد که کار بازرسی‌های بهداشتی قبل و بعد از کشتار را به عهده دارند. همچنین به مردم توصیه می‌شود به منظور حفظ سلامت بیشتر توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند تا از شیوع بیماری های مشترک جلوگیری شود. دکترناظمی به رعایت اصول ایمنی فردی در زمان کشتار اشاره کرد و گفت: گوشت دام های ذبح شده قبل از مصرف می بایست به مدت 24 ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت 48 ساعت در یخچال در دمای 4 درجه نگهداری شود. و در زمان تکه کردن گوشت و بسته بندی حتما از دستکش استفاده نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 304352
کلمات کلیدی
کاظم کدیور

کاظم کدیور

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه