آغاز طرح تشدید نظارت های بهداشتی اداره کل دامپزشکی فارس ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1403 در استان فارس
شهروندان فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تائید دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی میباشد، توجه کنند.
رامین نورائی مدیرکل دامپزشکی استان فارس از شروع طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز خبر داد و گفت : با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضهی فراوردههای خام دامی در سراسر استان تشدید می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس ، نورائی هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت وامنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی اعلام کرد .
وی بیان کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از ۲۰ اسفندماه آغاز و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد و در این طرح ۸۱ اکیپ ثابت و سیار بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت دارند.
نورائی تصریح کرد: شهروندان فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تائید دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی میباشد، توجه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان فارس از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق تلفن پیامگیر ۱۵۱۲ به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند.
نظر دهید