برگزاری دوره بازآموزی نکات کاربردی در فرایند کشتار ، نگهداری و عرضه گوشت دام و طیور
دوره بازآموزی نکات کاربردی در فرایند کشتار ، نگهداری و عرضه گوشت دام و طیور با همکاری مشترک اداره کل دامپزشکی فارس و نظام دامپزشکی استان در محل سالن آمفی تئاتر اداره کل دامپزشکی فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی فارس ، با توجه به نیاز سنجی آموزشی ، دوره مذکور با برنامه ریزی مشترک و استقبال پرشور و بی نظیر مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی بخش خصوصی و همچنین بازرسان بهداشتی ادارات دامپزشکی شهرستان ها و با تدریس سید شهرام شکرفروش برگزار گردید.
یعقوب مهندس مدیرکل دامپزشکی فارس در جمع شرکت کنندگان اظهار کرد: تعامل خوب بین بخش خصوصی و دولتی نکته اصلی در رسیدن به اهداف تعالی در امور نظارتی است و این مهم فقط با همدلی و انسجام بیش از پیش دو مجموعه محقق می شود.
سید شهرام شکرفروش نیز بیان کرد: مهمترین مسئله کاربردی در این فرآیند علاوه بر استفاده از تجهیزات مدرن افزودن بار علمی و بهره مندی از تجربیات سایر کشورهای مدرن در این زمینه می باشد.
در این دوره آموزشی فراگیران با جدیدترین شیوه های بازرسی قبل و بعد از کشتار ، ارزیابی لاشه در محل کشتار ، نگهداری و عرضه گوشت گرم و سرد آشنا شدند.
نظر دهید