برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در گراش
کلاس آموزشی در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو جهت قصابان و سلاخان در کشتارگاه دام گراش برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس ، با توجه به اهمیت آموزش در پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام خصوصاً بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو،سرپرست اداره دامپزشکی گراش با حضور در محل کشتارگاه دام شهرستان،اقدام به برگزاری کلاس آموزشی جهت سلاخان و قصابان به صورت چهره به چهره نمود.
دکتر کوروش ایزدی با بیان این مطلب اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یکی از بیماری های خطرناک و مشترک بین انسان و دام بوده و هیچ گونه نشانه بالینی در دام زنده ندارد لذا استفاده از لوازم ایمنی مثل ماسک ، دستکش،عینک و لباس کار مناسب جزء موارد مهم می باشد .
سرپرست اداره دامپزشکی گراش در ادامه افزود :در همین راستا جلسه ای با حضور شهردار و اعضای شورای شهر ،مسئول مبارزه با بیماری های واگیر دانشکده علوم پزشکی و ریاست اداره محیط زیست ،در محل سالن جلسات شهرداری برگزار گردید که دکتر ایزدی بار دیگر بر لزوم احداث هرچه سریع تر سالن پیش سرد در محل کشتارگاه دام تاکید داشت.
در پایان دکتر ایزدی تصریح کرد: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت و كبد 48 ساعت در یخچال دردمای 0 تا 4 درجه نگهداری گردد.
نظر دهید