دکتر حمیدرضا ناظمی

مدیرکل دامپزشکی استان فارس

تلفن:32323894

ملاقات مدیرکل با مردم :

روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته ساعت 10الی 13

سامانه پیامگیر 1512

 

 

شرح وظایف مدیر کل

-          برنامه ریزی وهدایت نیروها دراجرای برنامه های ابلاغی توسط سازمان دامپزشکی کشور

-          نظارت برحسن اجرای برنامه های پیشگیری ومبارزه برعلیه بیماریهای واگیر دام وطیور

-          نظارت برحسن اجرای وظائف دستگاه درامورصدورپروانه ومجوزهای بهداشتی تأسیس،بهره برداری وتمدید

-          نظارت برحسن اجرای فعالیتهای واحد های طرح برنامه،مالی واداری دردستگاه

-          برنامه ریزی وهدایت طرح ها و پروژه های قابل اجرا دردستگاه درحوزه اختیارات و وفق رعایت موافقتنامه های مبادله شده

-          برقراری ارتباط با سازمانها و نهادهای مرتبط درحوزه فعالیتهای دستگاه ودفاع ازتشکیلات درجلسات

-          حضور درمراکز علمی و آموزشی درجهت ترویج،تحقیقات و مشاوره های علمی

 

  • 1399/08/05 - 12:36
  • تعداد بازدید : 1667
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تاکنون هیچ موردی از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در فارس گزارش نشده است

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس ، جلسه ستاد استانی مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با حضور عبدالرضا قاسم پور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس، حمیدرضا ناظمی مدیرکل دامپزشکی استان و اعضای ستاد مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در محل استانداری فارس برگزار شد.

 



قاسم پور با اشاره به اینکه استان فارس یکی از  قطب‌های تولید مرغ و تخم‌مرغ است، بر لزوم پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان تاکید کرد و افزود: همه دستگاه‌های اجرایی در راستای پیشگیری و مقابله با آنفلوانزای پرندگان به دامپزشکی کمک کنند.

 


وی با اشاره به اینکه خرید مرغ از فروشندگان غیر مجاز و دوره گردها خطرناک است، از مردم استان فارس نیز تقاضا کرد گوشت مرغ مصرفی خود را از مراکز فروش مجاز خریداری کنند.




حمیدرضا ناظمی مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تشریح روند این بیماری در جهان، گفت: با توجه به شروع فصل سرما و احتمال شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان به دلیل وجود تالاب ها و آب گیرهای موجود در فارس و شروع فصل مهاجرت پرندگان از کشورهای همجوار، آمادگی کامل همه بخش های مرتبط بسیار با اهمیت می باشد.

 


ناظمی از مرغداران خواست در صورت مشاهده نشانه‌های بیماری و تلفات غیرعادی در جمعیت طیور خود، مراتب را به اداره کل دامپزشکی استان یا اداره دامپزشکی شهرستان ها برای انجام اقدامات فوری اطلاع دهند.

 



وی افزود: توجه فعالان صنعت طیور در رعایت دستورالعمل های  بهداشتی دامپزشکی، جلوگیری از جابجایی هر گونه طیور، تخم‌ مرغ و نهاده‌های مرتبط بـدون مجوز حمل بهداشتی – قرنطینه ای دامپزشکی و همکاری دستگاه‌های مرتبط می‌توان از شیوع این بیماری در استان پیشگیری کرد.

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 257002
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه