• 1397/02/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 1202
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جشن نیمه شعبان در اداره کل دامپزشکی استان فارس

مراسم جشن نیمه شعبان و میلاد منجی عالم بشریت حجه ابن الحسن العسکری (عج) ، با شرکت کارکنان دامپزشکی استان فارس در این اداره کل برگزار شد



به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس ، در این مراسم ابتدا با پخش سرود ملی و بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ، حجه الاسلام والمسلمین محمد هادی فیروزجنگ مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی فارس ضمن تبریک این عید بزرگ ، به سخنرانی در رابطه با شخصیت نازنین حضرت ولی عصر علیه السلام و مسائلی از قبیل غیبت حضرت، انتظار، وظایف شیعه در زمان غیبت پرداختند.

 





وی در بخشی از سخنان خود بیان کرد:امام زمان علیه السلام از چشم ما غایب هستند، نه غایب مطلق، حضرت به همه اعمال ما آگاه و مطلع هستند و اگر ما یک قدم بسوی امام زمان علیه السلام برویم او قدم های بزرگتری بر می دارد .

 





در ادامه مراسم حجه الاسلام والمسلمین شیخ محمد حسین حدائق استاد حوزه علمیه و کارشناس مهدویت نیز به سخنرانی در باب مهدویت و لزوم شناخت امام زمان پرداخت و اظهار داشت:مسیر خداشناسی از امام زمان می گذرد ، این که ما چگونه باید خدا را بشناسیم یعنی خداشناسی مسیر دارد .

 





حجه الاسلام حدائق افزود: اگر امام زمان خود را نشناسیم و اقرار به امامت و ولایت او را نداشته باشیم قطعاً ما خداشناس نخواهیم شد این که حضرات معصومین می فرمایند: به سبب ما خدا شناخته می شود به سبب ما خدا عبادت می شود. وآن جا که از سید الشهدا سؤال می شود معرفت الله یعنی چه می فرمایند معرفت امام واجب الاطاعه ، یعنی صرف عبادت کار ساز نیست.





وی امام زمان علیه السلام به خورشید پشت ابر تشبیه کردند و بیان کردند: همان گونه که ابر کاملاً خورشید را نمی پوشاند و نور خورشید به زمین و زمانیان می رسد ، غیبت هم مانع کامل و تمامی برای بهره دهی حضرت نیست ، مردم در زمان غیبت ، حضرت را نمی بینند اما از وجود او بهره می برند .





ایشان در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت:  هر کس روز قیامت با امام زمان خودش محشور می شود تا در محکمۀ عدل الهی پاسخگوی این سئوال باشد که با امام زمانی که خداوند او را منصوب کرده و شناخت ،ارتباط ، پیوند و تبعیت از او را بر شما واجب کرده بود چگونه عمل کردید.







حجه الاسلام حدائق با فضیلت ترین اعمال را انتظار فرج دانستند و تاکید کردند: حقیقت انتظار، آن است که انسان منتظر و چشم به راه، خود و محیطش را برای آمدن منتظر و منجی موعود آماده کند، این آمادگی بسته به فرد مورد انتظار، معنا و ارزش می یابد.






















  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 9446
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه