۱۲۲ اکیپ ثابت و سیار کار بازرسی بهداشتی و شرعی ذبح دام در روز عیدقربان را در استان فارس انجام می دهند
۳۷ کشتارگاه دام موجود در استان از ساعت ۶صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل جهت ذبح دامهای قربانی را دارند.همچنین ۱۲۲ اکیپ بازرسی بهداشتی و ۴۴ اکیپ نظارت شرعی به صورت ثابت و سیار در سراسر استان فارس در محل های کشتار موقت سطح شهر کار نظارت بهداشتی و شرعی دامهای ذبح شده را انجام میدهند
به گفته نورائی مدیر کل دامپزشکی استان فارس به منظور رفاه حال شهروندان عزیز، طرح تشدید نظارت عید قربان راه اندازی شده و ۳۷ کشتارگاه دام موجود در استان از ساعت ۶صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل جهت ذبح دامهای قربانی را دارند.همچنین ۱۲۲ اکیپ بازرسی بهداشتی و ۴۴ اکیپ نظارت شرعی به صورت ثابت و سیار در سراسر استان فارس در محل های کشتار موقت سطح شهر کار نظارت بهداشتی و شرعی دامهای ذبح شده را انجام میدهند این تعداد اکیپ متشکل از ۶۹ دامپزشک ، ۸۸ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۹ ناظرشرعی میباشد که کار بازرسیهای بهداشتی قبل و بعد از کشتار را به عهده دارند. نورائی گفت : به مردم توصیه میشود به منظور حفظ سلامت بیشتر توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند تا از شیوع بیماری های مشترک جلوگیری شود. مدیرکل دامپزشکی فارس به رعایت اصول ایمنی فردی در زمان کشتار اشاره کرد و گفت: گوشت دام های ذبح شده قبل از مصرف می بایست به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای ۴ درجه نگهداری شود. و در زمان تکه کردن گوشت و بسته بندی حتما از دستکش استفاده نمایند
نظر دهید