آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان
مدیر کل دامپزشکی فارس از طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس ، حمیدرضا ناظمی مدیرکل دامپزشکی استان فارس ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، بیان کرد: با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در سراسر استان از 25فروردین ماه آغاز شده و تا 23اردیبهشت ماه ادامه دارد و در این طرح 44 اکیپ ثابت و سیار بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت دارند.
ناظمی تصریح کرد: شهروندان فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر نظارتی دامپزشکی و همچنین تاریخ انقضاء مندرج در لیبل متصل به لاشه و یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول و کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی میباشد، توجه نمایند.
وی اظهار کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق تلفن پیامگیر ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷۹۲ به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند.
مدیرکل دامپزشکی فارس در پایان افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر کشتارگاه های طیور استان بصورت شبانه روزی از تاریخ پنجم اسفندماه 1399 با حضور کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان فارس همچنان ادامه دارد.
نظر دهید