• 1389/07/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 288
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گوشت قرمز از آذر ماه در فارس شناسنامه دار می شود

مدیر کل دامپزشکی فارس گفت: از آغاز آذر ماه گوشتهای قرمز در استان شناسنامه دار می شوند . دکتر بیژن دهقانی افزود: با اولویت کشتارگاههای صنعتی دام لاشه ها اعم از گاو و گوساله ، گوسفند و بز ، شتر ،گاومیش و . . . علاوه بر مهر دامپزشکی با الصاق لیبل تاریخ تولید گوشت و نوع لاشه نیز بر روی لاشه های نصب می شود

مدیر كل  دامپزشكی فارس گفت: از آغاز آذر ماه گوشتهای قرمز در استان شناسنامه دار می شوند .

دكتر بیژن دهقانی افزود: با اولویت كشتارگاههای صنعتی دام لاشه ها اعم از گاو و گوساله ، گوسفند و بز ، شتر ،گاومیش و . . . علاوه بر مهر دامپزشكی با الصاق لیبل تاریخ تولید گوشت و نوع لاشه نیز بر روی لاشه های نصب می شود . وی خاطر نشان كرد بر روی لیبلها علاوه بر تاریخ تولید و نوع لاشه ، نام كشتارگاه هم بیان می شود. دكتردهقانی گفت : با شناسنامه دار شدن لاشه های گوشت امكان تقلب در مهرهای دامپزشكی به حداقل می رسد . مدیر كل دامپزشكی فارس اظهار داشت : مردم باید بمنظور پیشگیری از بیماریهای مشترك بین انسان و دام و مسمومیتهای غذایی از خرید گوشتهای تهیه شده توسط كشتارگاه غیر مجاز دام به طور جدی خودداری كنند.

وی گفت: هاری، تب كریمه كنگو و تب مالت از جمله بیماریهای مشترك بین انسان و دام است كه از طریق خوردن و یاتماس با دام و گوشت آلوده می تواند به انسان انتقال یابد.


دكتر دهقانی افزود: گوشتهای تولیدی در كشتارگاههای بهداشتی بدلیل نظارت پرسنل بهداشتی دامپزشكی و همچنین سردسازی لاشه ها قبل از توزیع و عرضه آنها از مراكز بهداشتی و مجاز به مردم كمترین خطر را     دارد .


وی اظهار داشت: كشتار غیر مجاز علاوه بر خطر انتقال بیماریهای مشترك مشكلات بهداشت و زیست محیطی را نیز به دنبال خواهد داشت و می تواند آلودگی های شدید زیست محیطی را به همراه داشته باشد .


 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 147152
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید