گوشت قرمز از آذر ماه در فارس شناسنامه دار می شود
مدیر کل دامپزشکی فارس گفت: از آغاز آذر ماه گوشتهای قرمز در استان شناسنامه دار می شوند . دکتر بیژن دهقانی افزود: با اولویت کشتارگاههای صنعتی دام لاشه ها اعم از گاو و گوساله ، گوسفند و بز ، شتر ،گاومیش و . . . علاوه بر مهر دامپزشکی با الصاق لیبل تاریخ تولید گوشت و نوع لاشه نیز بر روی لاشه های نصب می شود
مدیر كل دامپزشكی فارس گفت: از آغاز آذر ماه گوشتهای قرمز در استان شناسنامه دار می شوند .
دكتر بیژن دهقانی افزود: با اولویت كشتارگاههای صنعتی دام لاشه ها اعم از گاو و گوساله ، گوسفند و بز ، شتر ،گاومیش و . . . علاوه بر مهر دامپزشكی با الصاق لیبل تاریخ تولید گوشت و نوع لاشه نیز بر روی لاشه های نصب می شود . وی خاطر نشان كرد بر روی لیبلها علاوه بر تاریخ تولید و نوع لاشه ، نام كشتارگاه هم بیان می شود. دكتردهقانی گفت : با شناسنامه دار شدن لاشه های گوشت امكان تقلب در مهرهای دامپزشكی به حداقل می رسد . مدیر كل دامپزشكی فارس اظهار داشت : مردم باید بمنظور پیشگیری از بیماریهای مشترك بین انسان و دام و مسمومیتهای غذایی از خرید گوشتهای تهیه شده توسط كشتارگاه غیر مجاز دام به طور جدی خودداری كنند.
وی گفت: هاری، تب كریمه كنگو و تب مالت از جمله بیماریهای مشترك بین انسان و دام است كه از طریق خوردن و یاتماس با دام و گوشت آلوده می تواند به انسان انتقال یابد.
دكتر دهقانی افزود: گوشتهای تولیدی در كشتارگاههای بهداشتی بدلیل نظارت پرسنل بهداشتی دامپزشكی و همچنین سردسازی لاشه ها قبل از توزیع و عرضه آنها از مراكز بهداشتی و مجاز به مردم كمترین خطر را دارد .
وی اظهار داشت: كشتار غیر مجاز علاوه بر خطر انتقال بیماریهای مشترك مشكلات بهداشت و زیست محیطی را نیز به دنبال خواهد داشت و می تواند آلودگی های شدید زیست محیطی را به همراه داشته باشد .
نظر دهید