• 1391/05/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 271
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

كیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی درشهرستان داراب ارتقاء می یابد

با برگزاری کلاس های آموزشی جهت متصدیان امر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ، اجرای طرح تضمین و ارتقاء کیفیت بهداشتی فرآورده های دام و طیور در شهرستان داراب آغاز شد

كیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی درشهرستان داراب ارتقاء می یابد

 

با برگزاری كلاس های آموزشی جهت متصدیان امر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ، اجرای طرح تضمین و ارتقاء كیفیت بهداشتی فرآورده های دام و طیور در شهرستان داراب آغاز شد.

رئیس شبكه دامپزشكی شهرستان داراب با بیان این مطلب گفت: با هماهنگی ادارات و ارگانهای مرتبط كلیه تولیدكنندگان و شركتهای فرآوری ، حمل كنندگان و عرضه كنندگان گوشت قرمز، گوشت سفید ، شیر ، عسل و تخم مرغ و سایر فراورده های دامی تحت پوشش این آموزش ها قرار خواهندگرفت.

دكترمرادیان خاطرنشان كرد: دراین كلاس ها كه برگزاری آنها از ابتدای ماه مبارك رمضان شروع شده و كماكان ادامه دارد آموزش و الگوسازی روش های صحیح و بهداشتی برای تولیدكنندگان و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی مرتبط درنگهداری و پرورش دام و طیور، حمل و نقل ، كشتار، فرآوری ، بسته بندی و عرضه فراورده های خام دامی درجهت تحقق اهداف این طرح ارائه می شود.

وی افزود: پس از پایان دوره آموزش نسبت به برخورد قضایی با متخلفان و عرضه كنندگان غیر بهداشتی محصولات خام دامی اقدام خواهدشد .

 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 146554
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید