كیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی درشهرستان داراب ارتقاء می یابد
با برگزاری کلاس های آموزشی جهت متصدیان امر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ، اجرای طرح تضمین و ارتقاء کیفیت بهداشتی فرآورده های دام و طیور در شهرستان داراب آغاز شد
كیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی درشهرستان داراب ارتقاء می یابد
با برگزاری كلاس های آموزشی جهت متصدیان امر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ، اجرای طرح تضمین و ارتقاء كیفیت بهداشتی فرآورده های دام و طیور در شهرستان داراب آغاز شد.
رئیس شبكه دامپزشكی شهرستان داراب با بیان این مطلب گفت: با هماهنگی ادارات و ارگانهای مرتبط كلیه تولیدكنندگان و شركتهای فرآوری ، حمل كنندگان و عرضه كنندگان گوشت قرمز، گوشت سفید ، شیر ، عسل و تخم مرغ و سایر فراورده های دامی تحت پوشش این آموزش ها قرار خواهندگرفت.
دكترمرادیان خاطرنشان كرد: دراین كلاس ها كه برگزاری آنها از ابتدای ماه مبارك رمضان شروع شده و كماكان ادامه دارد آموزش و الگوسازی روش های صحیح و بهداشتی برای تولیدكنندگان و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی مرتبط درنگهداری و پرورش دام و طیور، حمل و نقل ، كشتار، فرآوری ، بسته بندی و عرضه فراورده های خام دامی درجهت تحقق اهداف این طرح ارائه می شود.
وی افزود: پس از پایان دوره آموزش نسبت به برخورد قضایی با متخلفان و عرضه كنندگان غیر بهداشتی محصولات خام دامی اقدام خواهدشد .
نظر دهید