• 1393/12/13 - 12:00
  • تعداد بازدید : 312
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دیدار مدیر کل دامپزشکی استان فارس با فرماندار سروستان

فرماندار سروستان در دیدار مدیر کل دامپزشکی استان فارس با اشاره به گسترش صنعت دامپروری بر لزوم توجه بیشتر به این قطب دامپروری تاکید و خواستار تجهیز اداره دامپزشکی شهرستان به امکانات و تجهیزات مورد نیاز شد

 


فرماندار سروستان در دیدار مدیر کل دامپزشکی استان فارس:

 سروستان به عنوان یک قطب دامپروری در استان توجه ویژه ای می طلبد

فرماندار سروستان در دیدار مدیر کل دامپزشکی استان فارس با اشاره به گسترش صنعت دامپروری بر لزوم توجه بیشتر به این قطب دامپروری تاکید و خواستار تجهیز اداره دامپزشکی شهرستان به امکانات و تجهیزات مورد نیاز شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سروستان، سلیمان کرمی در دیدار با مدیر کل دامپزشکی استان فارس، با اشاره به قرار گرفتن شهرستان در جمع ده شهرستان اول استان در راستای تولید مرغ گوشتی و کسب مقام اول استان با پرورش ۱۸۱ هزار راس دام سبک و همچنین وجود ۳ هزار راس دام شیری و تولید سالانه ۸۲۵۰تن گوشت و ۳۷۰۰ تن شیر در سال، تصریح کرد: با توجه به این پتانسیل ها احداث مجتمع های دامداری و فعال کردن آن در دو نقطه مهارلو و نظر آباد و ساماندهی واحدهای پراکنده در سطح شهرستان ضروری است.

وی در خصوص گسترش صنعت دامپروری در شهرستان نیز گفت: منطقه مهارلو و سروستان قطب دامپروری در جنوب کشور محسوب می شود که در این دو منطقه مردم در سه دوره زمانی به تعداد ۳۰۰ هزار راس دام در طول سال پرواربندی دارند.

فرماندار سروستان تصریح کرد:در حال حاضر ۳۰ واحد مرغداری گوشتی ، تخم گذار و مرغ مادر در سطح شهرستان فعال است که در سال آینده ۱۰ الی ۱۵واحد دیگر نیز به این تعداد اضافه خواهد شد که این گستردگی رسیدگی و نظارت بیشتری را می طلبد.

کرمی در پایان ضمن تاکید بر رسیدگی به مشکلات گاوداری ها در سطح شهرستان و افزایش میزان سهم واکسن طاعون در دام ها به کمبود تجهیزات و نیروی انسانی، اشاره کرد و خواستار تجهیز اداره دامپزشکی شهرستان به امکانات و تجهیزات مورد نیاز شد.



مدیر کل دامپزشکی استان فارس :

مرغداری در سروستان به یک صنعت تبدیل شده است

دکتر قاسم رضاییان زاده مدیر کل دامپزشکی استان فارس نیز در این جلسه ضمن تجلیل از عملکرد اداره دامپزشکی شهرستان ،اظهار داشت: دامپزشکی سروستان ازسال ۹۱ تاکنون از لحاظ عملیاتی کاملا منفک و جدا از مرکز استان شده است که خوشبختانه تاکنون عملکرد مثبتی داشته است. 

وی در ادامه با اشاره به اقدامات این اداره کل در راستای اجرای سیاست پیشگیری از بیماریهای واگیردار، افزود: دراین منطقه اقدامات متعددی صورت گرفته تاکنون ۲۰۰ هزار راس دام واکسیناسیون آبله و ۲۰۰ هزار راس پروسلولز انجام شده و اجرای مرحله سوم تب برفکی نیز در حال اتمام است که همه این خدمات به صورت رایگان انجام گرفته است.

رضاییان زاده، بهداشت مرغداری ها در سطح شهرستان را مناسب ارزیابی کرد و افزود: شهرستان سروستان در حال حاضر ۳۰ واحد مرغداری فعال دارد که طی ۵ ماه آینده این واحدها به ۴۵ واحد، افزایش می یابد.

وی ادامه داد: مرغداری در این شهرستان با میانگین تولید سالانه ۵۰ هزار مرغ و حداقل سرمایه ثابت هزار میلیارد ریال، به یک صنعت تبدیل شده است.

 رضاییان زاده با اشاره به اینکه ، استان فارس یکی از استانهای استراتژیک در موضوع دامپزشکی است ،افزود: فارس تنها استانی است که با رعایت قوانین به قطر صادرات دام داشته و تاکنون ۱۱۶ هزار راس دام به سه کشور کویت،عمان و دبی صادر کرده ایم که این امر می تواند در درازمدت به رونق دامپروری ما کمک کند.

وی با اشاره به پیک شیوع طاعون در اردیبهشت ماه و مهر ماه تاکید کرد :با توجه به کمبود واکسنPPR به دنبال راهی برای جلوگیری از شیوع طاعون در دام ها و واکسیناسیون دام ها قبل از شروع پیک آنها هستیم.

رضاییان زاده موقعیت شهرستان سروستان را در صادرات دام زنده خوب ارزیابی کرد و افزود: در بحث دام، معضل سروستان و منطقه مهارلو پروار بندی و استفاده از سیستم دامپروری سنتی است که مشکلاتی را به وجود می آورد.

مدیر کل دامپزشکی استان فارس پیشنهاد داد : اداره کل دامپزشکی استان می تواند به صورت پایلوت، آموزش نیروی کار دیپلم وزیر دیپلم جهت ایجاد اشتغال در مرغداری های را شهرستان بر عهده بگیرد.

وی در پایان با اشاره به اینکه بهسازی اداره دامپزشکی در این شهرستان ضرورت دارد ، قول مساعد دادند ضمن افزودن دو نیروی دامپزشک و فوق دیپلم به نیروی انسانی این اداره ، در سال آینده اختصاص یک دستگاه خودرو وبهسازی ساختمان، امکانات و تجهیزات این اداره و پست دامپزشکی مهارلو را در دستور کار خود قرار خواهند داد.

 
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 147053
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید