دستورالعمل بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی عید قربان ابلاغ شد
.به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در این دستورالعمل که در 5 بخش هماهنگی بین بخشی،برنامه عملیاتی، برنامه نظارتی، اطلاع رسانی و گزارش اقدامات تدوین شده است به ادارات کل دامپزشکی استان ها ابلاغ شد آمده اس
دستورالعمل بازرسی ونظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی عید سعید قربان توسط دكتر سید محسن دستور،رئیس سازمان دامپزشكی كشور ابلاغ شد.به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشكی كشور، در این دستورالعمل كه در 5 بخش هماهنگی بین بخشی،برنامه عملیاتی، برنامه نظارتی، اطلاع رسانی و گزارش اقدامات تدوین شده است به ادارات كل دامپزشكی استان ها ابلاغ شد آمده است: با توجه به در پیش بودن عید سعیدقربان و ضرورت بازرسی و نظارت بهداشتی وشرعی بر دام های قربانی در روز عید سعیدقربان به منظور حفظ سلامت مصرف كنندگان گوشت دام های قربانی و تامین بهداشت عمومی وبه استناد آئین نامه بازرسی و معاینه بهداشتی گوشت در كشتارگاه های كشور مقتضی استترتیبی اتخاذ شود تا با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی كلیه دستگاه ها اقدامات لازماجرا شود.
در بخش نخست این دستورالعمل بر هماهنگی بین بخشی تاكید شده و آمده است: جلسات توجیهی برای مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی و بازرسان بهداشتی وناظران شرعی فعال در طرح برگزار شود.
همچنین بر اساس این دستورالعمل اكیپ های ثابت و سیار كنترل و نظارت بهداشتی و شرعی در استان و شبكه های تابعه در قالب پرسنل فنی دامپزشكی سازماندهی شود و اكیپ های ثابت و سیار به لباس فرم یك شكل و خودروهای ویژه بازرسی و نیز تجهیزات مناسب شامل روپوش سفید، گوشی معاینه، ترمومتر، وسایل لازم جهت بازرسی بهداشتی گوشت، چكمه، كلاه، پیش بند، ماسك، دستكش سفید و غیره تدارك دیده شود.
در این دستورالعمل همچنین آمده است: بازرسان موظفند اطلاعات لازم به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی به ویژه در زمینه امكان انتقال بیماری و ابتلا مصرف كنندگان از طریق مصرف گوشت های غیربهداشتی را ارایه دهند و به شهروندان توصیه شود مصرف گوشت دام های قربانی پس از طر جمود نعشی در شرایط سرد انجام گیرد.
بر اساس این دستورالعمل خطاب به بازرسان تاكید شده است: دام هایی كه نشانه های درمانگاهی غیرطبیعی دارند را به شیوه مناسب علامت گذاری كنند تا فروش آنها به عنوان دام قربانی ناممكن شود و لاشه و آلایش غیرقابل مصرف با نظارت دامپزشكی از چرخه مصرف خارج به نحو مناسب جمع آوری و امحا شود.
در بخش نخست این دستورالعمل بر هماهنگی بین بخشی تاكید شده و آمده است: جلسات توجیهی برای مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی و بازرسان بهداشتی وناظران شرعی فعال در طرح برگزار شود.
همچنین بر اساس این دستورالعمل اكیپ های ثابت و سیار كنترل و نظارت بهداشتی و شرعی در استان و شبكه های تابعه در قالب پرسنل فنی دامپزشكی سازماندهی شود و اكیپ های ثابت و سیار به لباس فرم یك شكل و خودروهای ویژه بازرسی و نیز تجهیزات مناسب شامل روپوش سفید، گوشی معاینه، ترمومتر، وسایل لازم جهت بازرسی بهداشتی گوشت، چكمه، كلاه، پیش بند، ماسك، دستكش سفید و غیره تدارك دیده شود.
در این دستورالعمل همچنین آمده است: بازرسان موظفند اطلاعات لازم به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی به ویژه در زمینه امكان انتقال بیماری و ابتلا مصرف كنندگان از طریق مصرف گوشت های غیربهداشتی را ارایه دهند و به شهروندان توصیه شود مصرف گوشت دام های قربانی پس از طر جمود نعشی در شرایط سرد انجام گیرد.
بر اساس این دستورالعمل خطاب به بازرسان تاكید شده است: دام هایی كه نشانه های درمانگاهی غیرطبیعی دارند را به شیوه مناسب علامت گذاری كنند تا فروش آنها به عنوان دام قربانی ناممكن شود و لاشه و آلایش غیرقابل مصرف با نظارت دامپزشكی از چرخه مصرف خارج به نحو مناسب جمع آوری و امحا شود.
نظر دهید