• 1391/12/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 305
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی جهت انتخاب و نگهداری ماهی قرمز سفره هفت سین

ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز و آرزوی سالی مملو از شادی و پیروزی به توصیه های زیر توجه فرمایید

1- ماهی قرمز را از مراكز معتبر و تحت نظارت و كنترل شهرداری و دامپزشكی تهیه نمائید.

2- از خرید ماهی از فروشندگانی كه ماهی ها را به صورت متراكم و در محل و شرایط نا مناسب بهداشتی و زیستی (از قبیل شرایط نا مناسب اكسیژنی و دمایی آب ) نگهداری می نمایند, خودداری نمائید.

3-از خرید و نگهداری ماهی با مشخصات زیر جدا خودداری شود:

* باله ها بصورت تا خورده و جمع شده در آمده باشند.

* دراطراف دهان یا سطح بدن , لكه های پنبه مانند مشاهده شود.

* روی سطح بدن , زخم یا لكه های سفید متمایل به خاكستری یا قرمز مشاهده گردد. و یا آنكه بدن رنگ پریده و لكه لكه شده باشد.

* لبه باله ها خورده و سائیده شده باشند.

* ماهی ها بی قرار بوده و بدون اینكه در یكجا قرار گیرند , پیوسته بدن خود را به اطراف بنالند.

* چشم ها بصورت یكطرفه و یا دو طرفه بیرون زده باشند.

4- درزمان نگهداری طولانی مدت ماهیان قرمز در خانه و كنار سفره هفت سین مقدار آب مورد نیاز هر قطعه ماهی(به اندازه یك انگشت ) حداقل یك لیتر منظور شود.

5- شستشوی كامل دستها با آب و صابون بعد از هر بار دست زدن به آب یا ماهیان زینتی فراموش نشود

6- آب مورد استفاده باید بهداشتی بوده و جهت تعادل گازها و خروج كلر قبل از مصرف حداقل به مدت 48 ساعت در ظروفی دهان گشاد نگهداری و ذخیره گردد.

7- غذای ماهی در جای خشك و خنك ، دور از نور آفتاب و در ظروف در بسته نگهداری شود و رعایت مدت زمان مجاز مصرف آن صورت گیرد

8- ماهی قرمز بایستی با غذای كم پروتئین و سر شار از كربو هیدرات تغذیه شوند. و بهتر است كه غذا در سطح آب شناور بماند .غذا دهی بایستی یك یا حداكثر دو بار در روز و به اندازه ای باشد كه در مدت یك یا دو دقیقه مصرف شود.

9-ظروف نگهداری ماهی باید به صورت دوره ای شسته شده و با استفاده از محلول نمك طعام 3% یا تركیبات آمونیوم ضد عفونی شوند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 146638
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید