سرپرست اداره دامپزشکی پاسارگاد:
تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان در شهرستان پاسارگاد
سرپرست اداره دامپزشکی پاسارگاد از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش طنین پاسارگاد، محمد علی اعتماد رئیس اداره دامپزشکی پاسارگاد اظهار داشت: با توجه به حلول ماه مبارک رمضان و افزایش عرضه و تقاضا در بازار، نظارتهای دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می شود.
وی افزود: این طرح از روز شنبه پانزدهم خرداد ماه آغاز و تا روز چهارشنبه شانزدهم تیرماه (عید سعید فطر) بهمدت یک ماه اجرا میشود.
اعتماد با اشاره به افزایش گشتهای نظارتی در ایام اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان تصریح کرد: این طرح با حضور دو اکیپ به صورت صبح و عصر اجرا میشود.
وی تصریح کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان چندین سال است که از سوی اداره دامپزشکی شهرستان پاسارگاد اجرا میشود و مشابه این طرح در زمانهای خاص سال مانند عید سعید قربان، ایام نوروز و دهه اول محرم اجرا میشود.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرحهای ویژه نظارتی شاهد افزایش امنیت سلامت مردم و کاهش تخلفات سودجویان و متخلفان بودیم، در رابطه با نحوه نظارت بر فرآوردههای خام دامی، بیان کرد: اداره دامپزشکی شهرستان پاسارگاد بر فرآوردههای خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، تخممرغ و غیره نظارت دارد.
رئیس اداره دامپزشکی پاسارگاد گفت: مردم محصولات مورد نیاز خود را از مراکز تأیید شده خریداری کنند و در زمان خرید محصول به داشتن مهر دامپزشکی و برچسب تأیید روی لاشه و تاریخ تولید و انقضاء محصولات بستهبندی شده توجه کنند.
وی افزود: مردم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوکی با شماره تلفن 58632286 شبکه دامپزشکی شهرستان پاسارگاد تماس حاصل کنند تا در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به موضوع گزارششده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.
نظر دهید