• 1395/03/26 - 12:00
  • تعداد بازدید : 346
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

امحاء 195 کیلو گرم مرغ فاسد در خنج

با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان مقدار 195 کیلو گرم مرغ فاسد در خنج معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس، با اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است در هفته اول اجرای این طرح مقدار 195 کیلو گرم مرغ فاسد در شهرستان خنج معدوم شد.

به گفته کارشناسان اداره دامپزشکی خنج این مقدار مرغ که به علت کیفیت نامطلوب و شرایط نامناسب نگهداری و تولید، دچار فساد شده بود، توسط بازرسان دامپزشکی خنج کشف و با دستور مرجع قضائی و حضور نمایندگان قانونی ادارات مرتبط معدوم شد.

لازم به ذکر است؛ طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تهیه، تولید و عرضه فرآورده های خام دامی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

 







  • گروه خبری :
  • کد خبر : 146772
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید