آغاز طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی در ماه مبارك رمضان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس، یعقوب مهندس مدیر کل دامپزشکی استان فارس گفت: در ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی، توسط اداره های دامپزشکی شهرستان ها تشدید میشود.
یعقوب مهندس بیان کرد: 33 اکیپ ثابت و سیار و با تعداد 61 نفر پرسنل در طول مدت شبانه روز، بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت میکنند.
وی اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده های خام دامی از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر و یا لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده فاقد لیبل و مشخصات، عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضاء و لیبل و…مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی 30002792 گزارش کنند.
مهندس افزود: شهروندان محترم می توانند الگوی صحیح خرید انواع فرآورده خام دامی را در پرتال اداره کل دامپزشکی استان فارس به آدرس fars.ivo.ir مشاهده نمایند.
مدیر کل دامپزشکی فارس در پایان گفت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان در ماه رمضان سال گذشته بیش از 13هزار کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
نظر دهید