پيام هاي بهداشتي
عسل و بهداشت آن
عسل طبیعی حاوی مواد ضد عفونی میکروبی است و هیچ نوع میکروبی قادر بهرشد در آن نیست . خوردن عسل طبیعی حافظه را زیاد می کند.
زنبور شهد را درمقابل گرده افشانی از گل هاهدیه می گیرد.عسل طبیعی حاوی مواد ضد عفونی میكروبی است و هیچ نوع میكروبی قادر بهرشد در آن نیست . خوردن عسل طبیعی حافظه را زیاد می كند. ارزش غذائی و طعم عسل باگرم شدن از دست می رود.نور زیاد رنگ عسل را از بین می برد. عسل خاصیت رطوبت پذ یریدارد و مقداری رطوبت محیط را جذب می كند. رس زدن یا متبلور شدن عسل بدلیل قند گلوكزو آنزیمهای آن است. رنگ عسل برحسب اینكه متعلق به كدام منطقه و از چه گلی باشدمتفاوت است .رنگ عسل اقاقیا سفید عسل مركبات زرد طلائی عسل آویشن قرمز است.عسلمناطق مرطوب رقیق تر و عسل مناطق گرم و خشك غلیظ تر ند.درجه حرارت چهارده درجهسانتیگراد مطلوب ترین شرایط برای تبلور و رس زدن عسل است . برای خارج كردن عسل ازحالت رس زدن و كریستال شدن ظرف عسل را در آب گرم 70 درجه سانتیگراد بمد ت نیم ساعتقرار دهید. حرارت مستقیم موجب از بین رفتن آنزیمهای سود مند عسل می شود.گرم كردنعسل سبب از دست دادن ارزش غذائی عسل می شود
نظر دهید