• 1391/03/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 267
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری كارگاه آموزشی ترویجی بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو در مرودشت

کارگاه آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با حضور بیش از 90 نفر از سلاخان ،ذابحین و قصابان و نقل و انتقال دهندگان دام درشهرستان مرودشت برگزار گردید

برگزاری كارگاه آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو در مرودشت

كارگاه آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو با حضور بیش از 90 نفر از سلاخان ،ذابحین و قصابان و نقل و انتقال دهندگان دام درشهرستان مرودشت برگزار گردید.

 رئیس شبكه دامپزشكی مرودشت در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو ، علائم و راههای پیشگیری و كنترل این بیماری به تفصیل مطالبی را برای بهره برداران بیان نمود.

 دكتر سیاوش پارسی رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در كشتارگاه ها و قصابیها ، خرید گوشت ممهور به مهر دامپزشكی و نگهداری گوشت بمدت 24 ساعت در دمای یخچال قبل از مصرف را از مهمترین راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو برشمرد.

 در این كارگاه بیش از 300 برگ اطلاعیه و پمفلت بهداشتی جهت اطلاع رسانی ونصب در مراكز عرضه گوشت قرمز و 100 عدد روپوش سفید جهت استفاده متصدیان مراكز عرضه گوشت قرمز توزیع گردید و 5 نفر از قصابان نمونه شهرستان با اهدا لوح مورد تقدیر قرار گرفت.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 147689
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید