آشنائی قصابان مرودشتی با راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF)
کارگاه آموزشی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با همکاری اتحادیه قصابان شهرستان مرودشت و با حضور جمعی از ذابحین ، بهره برداران قصاب و تعدادی از کارگران کشتارگاه در محل سالن رازی مرکز بهداشت این شهرستان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس در این گارگاه دکترصاحبی کارشناس اداره دامپزشکی مرودشت در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ، علائم بیماری در دام و انسان و راههای پیشگیری و کنترل بیماری، بهداشت گوشت و رعایت بهداشت فردی به تفصیل مطالبی را بیان نمود.
وی رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در کشتارگاه ها و قصابیها ، خرید گوشت ممهور به مهر دامپزشکی ، نگهداری گوشت بمدت 24 ساعت در دمای یخچال قبل از مصرف و استفاده از دستکش در هنگام خرد
کردن گوشت را از مهمترین راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو دانست.
کردن گوشت را از مهمترین راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو دانست.
در این کارگاه نسبت به توزیع اطلاعیه ها و پمفلت های بهداشتی جهت اطلاع رسانی و نصب در مراکز عرضه گوشت قرمز اقدام و از 4 نفر از قصابان نمونه شهرستان با اهدا لوح تقدیر بعمل آمد.
نظر دهید