• 1395/11/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 621
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری تب مالت در شهرستان کازرون

دوره آموزشی راههای پیشگیری از بیماری بروسلوز (تب مالت انسانی) با همکاری اداره دامپزشکی کازرون، شبکه بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کازرون با اعلام این خبر گفت: در این کارگاه که مطالب آموزشی با استفاده از نمایش اسلاید در قالب پاورپوینت انجام گرفت، اطلاعات مربوط به این بیماری و راه های پیشگیری از آن به صورت جامع برای مربیان ارائه شد.

دکتر کاظمیان اظهار داشت: با توسعه و به روز رسانی آموزش و ترویج در حوزه پیشگیری از بیماریهای دامی و مشترک که از اولویتهای بسیار مهم دامپزشکی است تلاش می کنیم در بهبود سلامت جامعه گام های موثری برداریم.

دکتر سیدمهدی حیدری کارشناس دامپزشکی کازرون به عنوان مدرس این دوره گفت: مربیان شرکت کننده در این جلسات پس از دریافت آموزش های لازم با اعزام به روستاها و مناطق مورد نیاز، کلاسهای آموزشی بصورت فراگیر در جامعه هدف برگزار می کنند.

وی با اشاره به این که تب مالت از بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام بوده و تلاش سازمان دامپزشکی به عنوان متولی و تامین کننده بخشی از بهداشت عمومی جامعه کنترل و ریشه کنی این بیماری است، تصریح کرد: جابجایی و خرید و فروش بی رویه دام، عدم استقبال از واکسیناسیون و عدم رعایت بهداشت جایگاه دام  را می توان از عوامل شیوع برخی بیماریهای دامی دانست.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 147282
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید