ویژگی های بهداشتی عسل


رنگ عسل برحسب اینکه متعلق به کدام منطقه و یا کدام گل باشد متفاوت است. دامنه طیف رنگ­های عسل از سفید به انواع زرد، کهربایی، عقیقی مایل به قرمز و حتی قهوه ­ای متغیر است.

رنگ و بوی عسل متناسب با گل و گیاهی است که زنبور از آن استفاده کرده است.

عسل باید دارای مزه شیرین مخصوص به خود و عاری از مزه سوختگی، تخمیر و کپک­ زدگی باشد.

در سطح عسل نباید هیچ­گونه کفی موجود باشد.

عسل در شرایط محیطی از سیال و روان تا غلیظ و چسبناک تا کاملاً متبلور می­ تواند متغیر باشد.

شکرک زدن (متبلور شدن) عسل نه تنها دلیل بر کیفیت بد و تقلبی بودن عسل نیست بلکه معرف سالم و طبیعی بودن عسل است.

عسل بسته­ بندی شده با درب­بندی کامل را می­توان در شرایط دور از رطوبت و نور مستقیم آفتاب تا دو سال نگهداری نمود.

لینک کوتاه