ویژگی­ های تخم ­مرغ سالم و بهداشتی


·        نگهداری تخم ­مرغ خارج از یخچال و در معرض نور خورشید مجاز نمی ­باشد.

·        تخم­ مرغ تازه دارای اتاقک هوائی کوچک، سفید غلیظ می باشد و زرده کاملا گرد و کروی در مرکز قرار دارد.

·        تخم­ مرغ تازه چنانچه داخل سرم شست و شو قرار گیرد باید زیر آب فرو رود.

·        داخل تخم ­مرغ باید فاقد لکه خونی یا گوشتی باشد.

·        پوسته باید بدون ترک و تمیز و عاری از کثیفی باشد.

·        یک تخم ­مرغ خوب و ممتاز باید دارای شکل بیضی و وزن بین 55 تا 60 گرم باشد.

·        تخم مرغ باید فاقد هرگونه بوی غیر طبیعی باشد.

·        روی پوسته تخم­ مرغ باید تاریخ تولید، تاریخ انقضاء­ و نام شرکت بسته­ بندی ذکر شده باشد.

·        عمر ماندگاری تخم­ مرغ در دمای یخچال یک ماه می باشد.

 

 

برنامه نگی نگفتیا - تخم مرغ (فیلم)

لینک کوتاه