سرپرست اداره دامپزشکی آباده هشدار داد:
جگر ، دل و قلوه ، گوشت خام و نیمپز مصرف نکنید
گذراندن مرحله پیشسرد گوشت ویروس موجود در بدن دام را از بین میبرد ، مدت نگهداری گوشت در سردخانه تا ۲۴ ساعت قبل مصرف و نیز نگهداری جگر و قلوه 48 ساعت داخل یخچال الزامی است.
سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه در اشکنان
سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه در اشکنان شهرستان لامرد در خصوص راههای پیش گیری از بیماری تب کریمه کنگو و همچنین پخش بروشور در بین نمازگزاران
سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه در شهرستان نی ریز
سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه شهرستان نی ریز در خصوص راههای پیش گیری از بیماری تب کریمه کنگو و همچنین پخش بروشور آموزشی در بین نمازگزاران
برگزاری کلاس آموزشی در شهرستان داراب
گزارش تصویری از برگزاری کلاس های آموزشی در خصوص راههای پیش گیری از بیماری تب کریمه کنگو در رکن آباد، جنت شهر، بیخ بنگل شهرستان داراب
طرح سمپاشی دام و جایگاه با ماشین آتش نشانی در شهرستان خرامه
گزارش تصویری از طرح سمپاشی دام و جایگاه با ماشین آتش نشانی در شهرستان خرامه
اقدامات اداره دامپزشکی شهرستان زرین دشت در خصوص پیش گیری از بیماری تب کریمه کنگو
گزارش تصویری از اقدامات اداره دامپزشکی شهرستان زرین دشت در خصوص پیش گیری از بیماری تب کریمه کنگو
کلاس اموزشی راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان استهبان
گزارش تصویری از برگزاری کلاس اموزشی راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در روستای درب قلعه شهرستان استهبان
کلاس آموزشی در بخش خفر شهرستان جهرم
گزارش تصویری از برگزاری کلاس آموزشی در خصوص راههای پیش گیری از بیماری تب کریمه کنگو در بخش خفر شهرستان جهرم
برگزاری کلاس آموزشی برای پرسنل و کارگران کشتارگاه دام فارس و میدان عرضه دام
گزارش تصویری از برگزاری کلاس آموزشی در خصوص راههای پیش گیری از بیماری تب کریمه کنگو برای پرسنل و کارگران کشتارگاه دام فارس و میدان عرضه دام توسط اداره دامپزشکی شهرستان شیراز
پیشگیری از تب کریمه کنگو در شهرستان پاسارگاد
در راستای پیشگیری از تب کریمه کنگو در شهرستان پاسارگاد تا کنون 187 نفر شامل دامداران، قصابان و افراد در ارتباط با صنعت دامپروری بصورت چهره به چهره و با ارائه بروشورهای آموزشی، توسط اداره دامپزشکی، درخصوص این بیماری و راههای پیشگیری و مقابله با آن، آموزش دیده اند. این آموزش همچنان در دستور کار قرار دارد چراکه یکی از موثرترین راههای پیشگیری از بیماریها، آگاهی و اطلاع رسانی به مردم بویژه افراد درمعرض خطر می باشد