متصدیان رستورانهای ارسنجان اصول بهداشت گوشت را فراگرفتند
جلسه توجیهی – آموزشی بهداشت گوشت و رعایت مسائل بهداشتی با حضور متصدیان رستورانها و غذاخوریها در محل شبکه دامپزشکی ارسنجان برگزار گردید
متصدیان رستورانهای ارسنجان اصول بهداشت گوشت را فراگرفتند
جلسه توجیهی – آموزشی بهداشت گوشت و رعایت مسائل بهداشتی با حضور متصدیان رستورانها و غذاخوریها در محل شبكه دامپزشكی ارسنجان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان فارس در این جلسه متصدیان صنف مربوطه با ویژگیهای گوشت سالم، راه های جلوگیری از فساد گوشت ،نحوه نگهداری بهداشتی فراورده های خام دامی و رعایت نكات بهداشتی در رستورانها آشنا شدند.
گفتنی است در این دوره اموزشی مسئول بهداشت محیط ارسنجان نیز مسائل بهداشت فردی كاركنان رستورانها را آموزش دادند.
نظر دهید