• 1389/08/10 - 12:00
  • تعداد بازدید : 236
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دامداران و قصابان آباده با بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو آشنا شدند

به همت شبکه دامپزشکی شهرستان آباده ، دامداران و قصابان این شهرستان با بیماری دامی تب کریمه کنگو آشنا شدند .سرپرست شبکه دامپزشکی آباده در این رابطه اظهار داشت به منظورآشنائی دامداران و افراد در معرض خطر نسبت به این بیماری خطرناک ‍‍‍‍‍، شبکه دامپزشکی شهرستان آباده اقدام به برگزاری 5 کلاس آموزشی با شرکت بیش از صد نفر از دامداران و قصابان و دامپزشکان و واکسیناتورهای بخش دولتی و خصوصی کرد

.سرپرست شبكه دامپزشكی آباده در این رابطه اظهار داشت به منظورآشنائی دامداران و افراد در معرض خطر نسبت به این بیماری خطرناك ‍‍‍‍‍، شبكه دامپزشكی شهرستان آباده اقدام به برگزاری 5 كلاس آموزشی با شركت بیش از صد نفر از دامداران و قصابان و دامپزشكان و واكسیناتورهای بخش دولتی و خصوصی كرد.


وی تصریح كرد : آشنایی شركت كنندگان با این بیماری راههای  انتقال و علائم آن در دام و انسان و همچنین روشهای مبارزه و پیشگیری در دامداریها ، رعایت بهداشت حین  ذبح تأثیر بسزایی در پیشگیری از این بیماری خواهد داشت .


دكتر علی رضا فرخی با بیان اینكه تب خونریزی دهنده كریمه كنگو یكی از بیماریهای مشترك بین انسان و دام بوده كه خطرناك و كشنده است و دام مبتلا هیچگونه علائمی از بیماری را نشان نمی دهد وعفونت در انسان از طریق گزش كنه آلوده یا له كردن آن، ذبح غیر مجاز  و غیر بهداشتی دام آلوده و یا تماس با خون وبافتهای بیمار مبتلا ایجاد می شود ، به شهروندان عزیز توصیه نمود :


از مصرف گوشت دامی غیر بهداشتی كه معمولا به شكل غیرمجازوخارج از كشتارگاه ذبح و عرضه می شود جدا" خودداری نمایند و تنها گوشت دارای مهر دامپزشكی را خریداری كرده و گوشت   را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف كنند ، همچنین هنگام تكه كردن گوشت ، حتماً از دستكش استفاده نمایند
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 146850
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید