معاون بهداشتي و پيشگيري سازمان دامپزشكي كشور:
تولید غذای سالم در اولویت اهداف دامپزشكی است
دکتر محسن مشکوة امروزسه شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل دامپزشکی فارس افزود: تولید غذای کافی ، تامین سلامت تولید ات ، دسترسی همگان به مواد غذایی و نظارت بر بهداشت و سلامت تولیدات از مهمترین ماموریتهای این سازمان است.
تولید غذای سالم در اولویت اهداف دامپزشكی است
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشكی كشور گفت: تولید غذای سالم و ارتقاء كیفی محصولات در اولویت برنامه ها و اهداف سازمان دامپزشكی قرار دارد.
دكتر محسن مشكوة امروزسه شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر كل دامپزشكی فارس افزود: تولید غذای كافی ، تامین سلامت تولید ات ، دسترسی همگان به مواد غذایی و نظارت بر بهداشت و سلامت تولیدات از مهمترین ماموریتهای این سازمان است.
وی ادامه داد: در چند سال اخیر زیرساختهای لازم از جمله آزمایشگاههای مجهز ، ایجاد تجهیزات در مراكز و آموزش دست اندركاران نظارت بر تولیدات در اولویت قرار داشته است.
وی اضافه كرد: تولید محصولات دام و طیور بدون آنتی بیوتیكها ، فلزات سنگین ، قارچها و تولید با یهترین شرایط در راس برنامه های سال آینده این سازمان قرار دارد.
مشكوة بیان داشت: علیرغم اینكه جمهوری اسلامی ایران در جایگاه استراتیك مناسبی قرار دارد اما بدیل مرزهای مشترك خاكی با كشورهایی كه هیچگونه نظارتی بر تولیدات خود ندارند ، مسایل بهداشتی گریبانگیر ما می شود.
وی اظهار كرد: در سالهای اخیر ارائه خدمات به عشایر ، پیگیری و نظارت بر بهداشت آبزیان و چندین ماموریت دیگر نیز به سازمان دامپزشكی واگذار شده كه انتظارات جامعه را افزون كرده است.
در این مراسم از خدمات ارزنده دكتر بیژن دهقانی قدردانی شد و دكتر قاسم رضاییان زاده بعنوان مدیر كل جدید دامپزشكی استان فارس معرفی شد.
نظر دهید