• 1395/08/16 - 12:00
  • تعداد بازدید : 353
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح نگهداری لاشه در پیش سرد در کشتارگاه های صنعتی فارس

مدیر کل دامپزشکی استان فارس از اجرای طرح نگهداری لاشه در پیش سرد در کشتارگاه های صنعتی فارس خبر داد.

دکتر یعقوب مهندس گفت : برای افزایش کیفیت گوشت ، لاشه دام کشتار شده باید حداقل 24 ساعت و حداکثر 72 ساعت در دمای 4 درجه نگهداری شود.

وی افزود : در این صورت تغییرات شیمیایی ایجاد شده پس از کشتار موجب ترد شدن گوشت می شود و کیفیت آن را بالا می برد و مهم تر از همه اگر عوامل بیماری زایی در گوشت وجود داشته باشد از بین می رود. دکتر مهندس یادآور شد: هدف ما ارائه گوشت مطلوب به مردم استان است و با آغاز این طرح گوشت با کیفیت بالاتری وارد بازار استان می شود.

مدیر کل دامپزشکی فارس گفت: طرح پیش سرد در دمای 4 درجه از روزگذشته در 2 کشتارگاه صنعتی شیراز و مرودشت آغاز به کار کرد و امیدواریم با افزایش رضایت مشتری همراه باشد.

دکتر مهندس ادامه داد: روش نگهداری لاشه در پیش سرد در سایر مناطق دنیا نیز مرسوم است به طوری که در صورت عدم رعایت آن ، اجازه عرضه گوشت به بازار داده نمی شود و توجه به این مساله در فارس نیز ضروری است. مدیر کل دامپزشکی فارس گفت : قراردادن لاشه ها حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه می تواند از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام نظیر بیماری تب کریمه کنگو پیشگیری کند.

دکتر مهندس در پایان گفت: به طور کلی هدف ما ساماندهی شرایط برای ارائه گوشت بهداشتی و با کیفیت است ودر همین خصوص از مردم خواستاریم از فروشندگان غیر مجاز حواشی شهر که در ورودی های شیراز اقدام به فروش گوشت به مردم میکنند خرید نکنند. وی گفت مراجعه به فروشندگان حاشیه شهر برای خرید گوشت، سلامت اعضای خانواده را به مخاطره میاندازد و شهروندان باید به منظور حفظ سلامتی خود، این مساله را جدی بگیرند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 147932
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید