طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی فارس ویژه ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس، منصور بستانیان معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: در ایام ماه مبارک رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضه ی فراورده های خام دامی در سراسر استان تشدید شده است.
بستانیان بیان کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از 4 اردیبهشت ماه آغاز شده و تا 4 خرداد ماه ادامه دارد و در این طرح 74 اکیپ در قالب 40 اکیپ سیار و 34 اکیپ ثابت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت دارند.
وی تصریح کرد: شهروندان فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تائید دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی می باشد، توجه نمایند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده های خام دامی، مراتب را از طریق تلفن پیامگیر ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی 30002792 به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند.
نظر دهید