مدیرکل دامپزشکی استان فارس مطرح کرد:
تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی فارس در ماه مبارک رمضان
با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده های خام دامی از جمله گوشت سفید و قرمز، توسط شهروندان، طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان در قالب تیمهای نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان فارس به اجرا در می آید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی فارس دکتر یعقوب مهندس گفت: در ماه مبارک رمضان، تمام مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی همچنین مراکز توزیع، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها و کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه های نگهداری، کارگاه های فرآوری و بسته بندی در سطح استان تحت کنترل و نظارت ویژه قرار گرفته و به طور مستمر بازرسی می شوند.
وی تصریح کرد: با توجه به استقبال گسترده عموم مردم جهت تامین مایحتاج غذائی و فرآورده های خام دامی و پروتئینی و نیز توزیع گسترده فرآورده های مذکور به صورت تازه و منجمد در فروشگاه ها، تعاونیهای مصرف و مراکز عرضه سطح شهر در ماه رمضان و نیز احتمال سوء استفاده برخی افراد سودجو به ویژه افراد دوره گرد و دستفروش جهت عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و ارزان قیمت از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت چرخ شده، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با وسائل نقلیه فاقد سردخانه و عرضه فرآورده های بسته بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضاء و کد دامپزشکی، لازم است تمام شهروندان به منظور پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریهای مشترک بین انسان و دام و نیز حفظ سلامتی خود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را در شیراز با شماره تلفن 32233072 (اداره دامپزشکی شیراز) و در شهرستانها به اداره های دامپزشکی اطلاع داده تا اقدام لازم صورت گیرد.
مدیرکل دامپزشکی فارس تعداد مراکز عرضه فرآورده های خام دامی فارس را بیش از 4 هزار واحد دانست و از آمادگی تلفن گویای 1512 و سامانه دریافت پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان فارس نیز با شماره 30002792 جهت اعلام موارد تخلف و رسیدگی به آنها خبر داد.
نظر دهید