• 1395/02/04 - 12:00
  • تعداد بازدید : 306
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امحاء 322 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی و پلمپ یک رستوران بین راهی در آباده

دکتر علیرضا فرخی سرپرست اداره دامپزشکی آباده :امسال هم مطابق سال های گذشته طرح تشدید نظارت بهداشتی با هدف اطمینان از سلامت فراورده های خام دامی مصرفی همشهریان و مسافران نوروزی توسط کارشناسان دامپزشکی درشهرستان به اجرا درآمد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان فارس دکتر فرخی سرپرست اداره دامپزشکی آباده گفت:از ابتدای شروع طرح از نیمه اسفند94 تا پایان آن در 15 فروردین سال جاری طرح تشدید نظارت بهداشتی با هدف اطمینان از سلامت فراورده های خام دامی مصرفی همشهریان و مسافران نوروزی توسط بازرسان و کارشناسان دامپزشکی بصورت انفرادی و در قالب اکیپ های مشترک با سایر ادارات اجرایی  در سراسر شهرستان به اجرا درآمد.

وی اظهار داشت : با پایان یافتن طرح نوروزی تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید نگهداری حمل و عرضه فرآورده های خام دامی 322 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی معدوم و یک باب رستوران بین راهی پلمپ گردید.

سرپرست اداره دامپزشکی آباده ضمن تأکید بر رعایت اصول بهداشتی توسط مراکز عرضه و توزیع و طبخ فرآورده های خام دامی اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف نظارتی دامپزشکی و به منظور برخورد قاطع با هرگونه تخلف بهداشتی در امر عرضه فرآورده های خام دامی نسبت به تشکیل اکیپ های مشترک گشت و بازرسی با واحد بهداشت محیط اقدام شده است.

دکتر علیرضا فرخی بیان کرد در این بازدیدهای مشترک که با هدف قاطعیت در برخورد قانونی با هرگونه تخلف بهداشتی صورت می پذیرد با تخلفاتی که سلامت مردم را به خطر می اندازد برخورد قاطع خواهد شد که در همین راستا یک رستوران بین راهی بدلیل تخلفات بهداشتی پلمپ گردید.

سرپرست اداره دامپزشکی آباده از عموم مردم خواست در صورت مشاهده تخلف بهداشتی در ارتباط با تولید و عرضه فرآورده های خام دامی مراتب را از طریق سامانه تلفنی (1512) گزارش نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 147702
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید