• 1390/12/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 255
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشتي و پيشگيري سازمان دامپزشكي كشور:

تولید غذای سالم در اولویت اهداف دامپزشكی است

دکتر محسن مشکوة امروزسه شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل دامپزشکی فارس افزود: تولید غذای کافی ، تامین سلامت تولید ات ، دسترسی همگان به مواد غذایی و نظارت بر بهداشت و سلامت تولیدات از مهمترین ماموریتهای این سازمان است.

تولید غذای سالم در اولویت اهداف دامپزشكی است

 

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشكی كشور گفت: تولید غذای سالم و ارتقاء كیفی محصولات در اولویت برنامه ها و اهداف سازمان دامپزشكی قرار دارد.

دكتر محسن مشكوة امروزسه شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر كل دامپزشكی فارس افزود: تولید غذای كافی ، تامین سلامت تولید ات ، دسترسی همگان به مواد غذایی و نظارت بر بهداشت و سلامت تولیدات از مهمترین ماموریتهای این سازمان است.

وی ادامه داد: در چند سال اخیر زیرساختهای لازم از جمله آزمایشگاههای مجهز ، ایجاد تجهیزات در مراكز و آموزش دست اندركاران نظارت بر تولیدات در اولویت قرار داشته است.

وی اضافه كرد: تولید محصولات دام و طیور بدون آنتی بیوتیكها ، فلزات سنگین ، قارچها و تولید با یهترین شرایط در راس برنامه های سال آینده این سازمان قرار دارد.

مشكوة بیان داشت: علیرغم اینكه جمهوری اسلامی ایران در جایگاه استرات‍‍یك مناسبی قرار دارد اما بدیل مرزهای مشترك خاكی با كشورهایی كه هیچگونه نظارتی بر تولیدات خود ندارند ، مسایل بهداشتی گریبانگیر ما می شود.

وی اظهار كرد: در سالهای اخیر ارائه خدمات به عشایر ، پیگیری و نظارت بر بهداشت آبزیان و چندین ماموریت دیگر نیز به سازمان دامپزشكی واگذار شده كه انتظارات جامعه را افزون كرده است.

در این مراسم از خدمات ارزنده دكتر بیژن دهقانی قدردانی شد و دكتر قاسم رضاییان زاده بعنوان مدیر كل جدید دامپزشكی استان فارس معرفی شد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 147908
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید