• 1396/02/24 - 12:00
  • تعداد بازدید : 737
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دامپزشکی شهرستان شیراز خبر داد:

پلمپ 11 قصابی متخلف در ورودی های شیراز

رئیس دامپزشکی شهرستان شیراز از پلمپ 11واحد متخلف قصابی در ورودهای شهر شیراز طی ماه جاری خبر داد.

دکتر عبدالرضا گفت: با وجود این که بارها به شهروندان توصیه کرده ام از اماکنی که کشتار غیر مجاز انجام می دهند ،خرید نکنند اما هنوز هم متقاضیان بازار فروش گوشت هایی که ورودی ها و حواشی شهر به فروش می رسد را داغ نگه داشته اند و اگر چه با بازدیدها،پلمپ هایی نیز انجام می گیرد اما همچنان این متخلفان به کار خود ادامه می دهند.

وی ادامه داد: مردم خود نیز باید از خرید گوشت هایی که توسط افراد سودجو به فروش می رسد خودداری کنند تا سلامت خانواده را به خطر نیندازند چرا که برخی از این متخلفان کاملاً غیر مجاز در محل اقدام به کشتار دام می کنند.از جمله این اماکن می توان به ورودی های شهر شیراز شامل بیدزرد ، پل فسا ، بلوار خلیج فارس ،دوکوهک،گویم جاده خرامه ،مسیر گلستان و صدرا اشاره کرد.

دکتر وفا عنوان کرد:مردم در صورت مشاهده هرگونه کشتار غیر مجاز دام ،علاوه بر خودداری از خرید گوشت به دلیل بهداشتی نبودن ،مراتب را در اسرع وقت به شماره 32233072 و یا سامانه 1512 اطلاع دهند.

رئیس دامپزشکی شیراز گفت: در همین خصوص طی ماه جاری 11 واحد متخلف قصابی در محل های یاد شده توسط اداره دامپزشکی شهرستان شیراز پلمپ و پرونده آنها به مراجع قضائی ارسال شده است.

دکتر وفا در ادامه با اشاره به خطرناک بودن تب کریمه کنگو گفت:این بیماری کشنده و قابل انتقال بین انسان و دام است و ابتدا انسان از طریق گزش کنه آلوده به ویروس و یا از طریق له کردن کنه آلوده در دست و یا روی بدن و یا در اثر تماس مستقیم با گوشت ، جگر ،خون ،ترشحات و سایر بافت های دام آلوده و با تماس با ترشحات خون آن و نفس افراد مبتلا ، به این بیماری دچار می شوند.

وی ادامه داد: تب کریمه کنگو ماهیت شغلی دارد و عمدتاً دامداران ،قصابان،کارکنان کشتارگاه ها ،دامپزشکان ،پزشکان ،پرستاران ،بهیاران و سایر کارکنان بیمارستان ها،افراد در معرض خطر می باشند.

دکتر وفا عنوان کرد :بیماری در دام علائم ظاهری نداشته و در صورت کشتار دام آلوده ،عامل بیماری از طریق خون ،امحا و احشا و ترشحات بافتهای آلوده منتشر می شود.



رئیس دامپزشکی شهرستان شیراز در خصوص اقدامات حائز اهمیت برای کنترل و پیشگیری تب کریمه کنگو گفت: حذف ناقل ، محافظت از گزش توسط ناقل و خودداری از له کردن کنه با دست ، پرهیز از تماس با منبع بیماری و خودداری از کشتار غیر مجاز دام و استفاده از دستش در موقع خرد کردن گوشت ،کشتار دام در کشتارگاه و نگهداری لاشه های دام به مدت 24ساعت در سردخانه از جمله مهم ترین راهکارهای کاهش خطر بیماری تب کریمه کنگو است.





دکتر وفا از مردم و به ویژه برخی افراد که در شغل های مرتبط کار می کنند،خواست با انجام پیشگیری و رعایت راهکارهای مذکور ،خود را از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو حفظ کنند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 147811
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید